Wenst u uw project met ons te bespreken? Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende en gratis offerte? Neem gerust even contact met ons op, wij kijken er alvast naar uit om u te mogen bijstaan met onze expertise.


Onze realisaties 0484 71 97 40

Fundering

Een stevige fundering, een stevige (woon)basis

De levensduur van uw woning garanderen we dankzij onze uitstekende funderingswerken. 

Met onze kennis en expertise weten we als geen ander hoe uw project best uitgevoerd moet worden. 

Bij woningen en kleine appartementen passen we onze betonwerken onder andere toe voor het leggen van de funderingen. De fundering van uw woning of appartement wordt met de nodige precisie en oog voor detail geplaatst zodat u zeker kunt zijn van een betrouwbare en stevige basis. Bovendien installeren we grote en kleine kelders en betrekken we u bij het hele (bouw)proces zodat u zelf de werken nauwkeurig kunt opvolgen indien u dat wenst. 

Graafwerken

A & T Company beschikt over het nodige materiaal om uw kelder uit te graven, om te nivelleren, om bassins uit te graven, … Geen enkel graafwerk is te groot of te complex voor ons! Graafwerken hebben vaak heel wat voeten in de aarde, maar het mooie resultaat zal dankzij onze goede voorbereidingen en jarenlange ervaring snel zichtbaar zijn. Ook voor nieuwbouwrenovatietotaalprojectenopritten en terrassentuinonderhoud kunt u bij ons terecht. Neem gerust contact op voor meer informatie.