Wenst u uw project met ons te bespreken? Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende en gratis offerte? Neem gerust even contact met ons op, wij kijken er alvast naar uit om u te mogen bijstaan met onze expertise.


Onze realisaties 0484 71 97 40

Tuinwerken

De tuin van uw dromen

Kan uw tuin een opknapbeurt gebruiken? Wilt u uw droomtuin laten aanleggen? A & T Company helpt u maar al te graag bij het verwezenlijken van uw groene ideeën. Vooraf bespreken we graag uw verwachtingen zodat we een plan op maat kunnen maken. Elke tuin is uniek en het aanleggen of opknappen dient dan ook te gebeuren met de nodige aandacht en precisie. Vaak gaan er graafwerken vooraf aan het aanleggen van uw tuin en ook daarvoor kunt u rekenen op het vakmanschap van A & T Company. Op een ecologisch verantwoorde manier gaan we aan de slag om van uw tuin een plek te maken waar u heerlijk kunt ontstressen en ontspannen. Uw gemoedsrust zal er gauw de vruchten van plukken! 

Contact

A & T Company is de ideale partner voor al uw bouwprojecten in de provincie Antwerpen, Brussel of daarbuiten. Heeft u nog specifieke vragen? Wenst u uw project met ons te bespreken? Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende en gratis offerte? Neem gerust even contact met ons op, wij kijken er alvast naar uit om u te mogen bijstaan met onze expertise.