Wenst u uw project met ons te bespreken? Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende en gratis offerte? Neem gerust even contact met ons op, wij kijken er alvast naar uit om u te mogen bijstaan met onze expertise.


Onze realisaties 0484 71 97 40

Opritten en terrassen

Parels van terrassen

Een terras bepaalt mede de uitstraling van uw huis en is bovendien een pronkstuk als u écht wilt kunnen genieten van uw tuin. Een propere afwerking draagt namelijk bij aan uw mentale rust, zeker wanneer het eindresultaat volledig voldoet aan uw verwachtingen. Laat het aanleggen van uw terras over aan vakmannen die over de nodige kennis en kunde beschikken en geniet binnen een mum van tijd van een schitterend resultaat. Wij zorgen met plezier voor uw kwalitatief en duurzaam terras, en dat bovendien aan een concurrentiële prijs! 

Duurzame en weerbestendige opritten

Of u nu opteert voor een sobere look of u gaat voor een moderne uitstraling voor uw woning of bedrijf, bij A & T Company zit u sowieso goed. Wij ontwerpen uitsluitend duurzame opritten die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. Kom uw keuze maken uit ons gevarieerde aanbod van klinkers en tegels en laat de verdere stappen van het bouwproces over aan onze gepassioneerde werklui. 

Contact

A & T Company is de ideale partner voor al uw bouwprojecten in de provincie Antwerpen, Brussel of daarbuiten. Heeft u nog specifieke vragen? Wenst u uw project met ons te bespreken? Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende en gratis offerte? Ook kan u bij ons terecht voor nieuwbouw, renovatie, funderingen, totaalprojecten en tuinwerken. Neem gerust even contact met ons op, wij kijken er alvast naar uit om u te mogen bijstaan met onze expertise.