Wenst u uw project met ons te bespreken? Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende en gratis offerte? Neem gerust even contact met ons op, wij kijken er alvast naar uit om u te mogen bijstaan met onze expertise.


Onze realisaties 0484 71 97 40

VAN KLEINE PROJECTEN TOT GROTE INDUSTRIEBOUW

ALLE VERBOUWINGEN GROOT OF KLEIN, VAN BEDRIJVEN OF WONINGEN

Wenst u snel en zonder zorgen verbouwingen te laten uitvoeren in de regio Schilde, Antwerpen of Brussel? Wilt u uw huis laten omtoveren, volledig naar uw smaak en budget? A & T Company is uw ideale partner! 

Van huis tot appartement

U kunt op A & T Company rekenen voor alle soorten renovaties aan huizen of appartementen. Ook voor het herstellen of vervangen van uw nieuwe ramen of deuren staan onze experts voor u klaar. Wij verzorgen al uw werken tot in de puntjes, en dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we u dan ook een perfecte afwerking garanderen! 

Van kelder tot dak

Is uw gevel, dak of vloer aan vernieuwing toe? Wenst u een ander plafond te laten leggen of een nieuwe ruimte te creëren door nieuwe muren te plaatsen? Heeft u nood aan een terras om in de zomer gezellig te kunnen genieten van de warmte? Of wenst u uw droomkeuken te installeren waar u de lekkerste gerechten kunt klaarmaken?

Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn van alle markten thuis en deinzen niet terug voor grote of complexe opdrachten. 

Neem gerust even contact met ons op indien u vragen heeft of bijkomende inlichtingen wenst omtrent verbouwingen in de ruimere regio van Schilde.